Bedrift

Kvantel tilbyr komplette datakommunikasjonstjenester til bedriftsmarkedet og offentlig/kommunal forvaltning. Kvantel leverer komplette totalløsinger innen datakommunikasjon (og telefoni) til bedriftsmarkedet og offentlig sektor: Nasjonale IP VPN, transparente, globale Ethernet tjenester eller internett.

Kvantel har landets beste dekning på fiber, radio og kobberbaserte aksesstjenester, som utgangspunkt for alle våre Tjenester og totalløsninger.

I nært samarbeid med våre internasjonale partnere, kan Kvantel tilby de samme kommunikasjonsløsninger også i Norden og resten av verden.

Kvantel sine tjenester leveres på ulike aksessteknologier (fiber, xDSL, PtP-radio) – avhengig av kundens krav og ønsker, samt geografisk tilgjengelighet. Kvantel sitt nett åpner for en helt spesiell mulighet for de som ønsker redundante-, sikre-, kostnadseffektive og presise tjenester.

Redundans: Med bakgrunn i et stadig økende krav fra markedet om tilgjengelighet på kritiske driftstjenester, tilbyr Kvantel differensierte SLA nivåer og redundante løsninger, adskilte føringsveier og et backbone som ivaretar de strengeste krav til tilgjengelighet.

Vår “drive” i samarbeide med Kundene er:

  1. Tillit og troverdighet
  2. Kvalitet og kompetanse i alle ledd
  3. Raske responstider
  4. Konkurransedyktige betingelser
  5. Presisjon i alle ledd -leveranse, support, prosesser, rutiner.
Les mer

Tjenester

Internett aksess

IP-VPN

Ethernet

Bølgelengder

Mørk fiber

Telefonitjenester

Colocation

Tilleggstjenester

SIP Trunk

Ta kontakt

Klikk her