Datakom

Kvantel leverer komplette totalløsninger innen datakommunikasjon (og telefoni) til bedriftsmarkedet og offentlig sektor: IP-VPN, transparente, globale Ethernet tjenester og Internett. I tillegg leverer Kvantel Mørk fiber, Bølgelengder og Colocation.

Aksesstjenester og kommunikasjon er stammen i enhver IKT strategi, enten den er basert på intern- eller lokaldrift, outsourcing eller sky-løsninger.

Kvantel har landets beste dekning på fiber, radio og kobberbaserte aksesstjenester som utgangspunkt for alle våre tjenester og totalløsninger.

Vi har knyttet landets største aksesstilbydere inn i eget nett for å gi en unik mulighet til å utnytte eksisterende fiberbasert infrastruktur i ethvert område av landet.

Våre landsdekkende aksesstjenester omfatter foruten fiber, også xDSL og PtP-radio, med en tilnærmet ubegrenset båndbreddekapasitet.

Kvantel tilbyr stor fleksibilitet i valg av løsning og endringsmuligheter, for å tilpasse kommunikasjonsløsningen til kundens behov og formål i dag og i fremtiden.  Lukkede, sikre nett for geografisk spredte avdelingskontorer, realiseres innenfor en og samme plattform og grensesnitt, uavhengig av aksessteknologi. Kvantel muliggjør på denne måten en optimalisering av kostnader, kvalitet og nytte, basert på kundens konkrete kommunikasjonsbehov.

Les mer

Tjenester Datakom

Ethernet

Ende til ende kontroll i lukket nett

Internett aksess

Kvalitet, fleksibilitet – kapasitet inn i fremtiden

IP-VPN

Sikker og skalerbar kommunikasjon mellom lokasjoner

Bølgelengde

Dedikert kapasitet, fleksibilitet og høy sikkerhet

CloudConnect

Privat, sikker og dedikert forbindelse inn i skyen

Tilleggstjenester

Maksimal utnyttelse, kontroll og kostnadsoptimalisering